Profil

Kunderelateret samarbejde

TNV-electronics mål og ønske er, at være ikke bare en professionel underleverandør og sparringspartner, men også en god og troværdig samarbejdspartner, så kunden reelt oplever virksomheden som en del af sin egen organisation og ikke som en extern leverandør.

TNV har med mange af sine større kunder et så tæt samarbejde, at vore kunderelaterede medarbejdere i praksis fungerer som kundens egne ansatte.

Det giver en meget stor sikkerhed mod fejlleveringer og mulighed for kort leveringstid af specialopgaver, når vore medarbejdere præcis kender kundens produkt og dermed hans behov og ønsker ned i mindste detalje.

Vi påtager os at levere et færdigt godkendt produkt fra kundens ide til produktion, gennem et tæt samarbejde i udviklingsfasen såvel som løbende gensidig information og respons under den efterfølgende levering.

Historie

TNV-electronic blev i 1972 startet som et datterselskab af Toft-Nielsen & Vallø A/S (deraf navnet TNV), et dengang betydende firma inden for levering af facader, porte og døre til bygningsindustrien.

TNV-electronic blev senere en selvstændig enhed, der har udviklet sig fra kun at levere port- og dørautomatik, til nu at være en velkørende elektronikvirksomhed der er underleverandør af al slags styringselektronik til en bred vifte af kundegrupper


I dag er firmaet en del af DALMATIC gruppen.
logo
  • Maskinindustrien
  • el-installationsfirmaer
  • tavlebyggere
  • off-shore virksomheder
Vores filosofi er, at kvalitet er 80% holdning og 20% håndværk